Maksutavat ja -ehdot

Maksutavat ja -ehdot

Maksutavat

Ajankohtainen lista maksutavoista löytyy ostoskorista. Osa maksutavoista saattaa edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi Nettivalon asiakasrekisteriin ja/tai rekisteröitymistä maksupalvelutarjoajan palveluun.

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Lisäksi maksu onnistuu myös Paypalilla ja Klarnalla. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Tietyissä tapauksissa voimme toimittaa tavarat myös laskulla. Laskulla myyminen edellyttää yhteydenottoa asiakaspalveluumme ja luottotietojen tarkistamista. Laskutuskauppa on myös etämyyntiä ja lasku on maksettava ennen kuin tavara lähetetään.

 

Maksutapojen laskutuslisät, jotka Nettivalo.fi veloittaa

 

Maksutapa
Verkkopankki, verkkomaksut
(Paytrail)
0,00
Maksukortit, eli debit ja luottokortti (Paytrail) 0,00
Paypal ja Paypal Express
(Paypal)
0,00
Laskutuslisä laskulla tilatessa
(Klarna & Nettivalon suorat laskut)
6,99

 

 

Maksun saaja

Maksun saajana näkyy tiliotteessasi Nordic eCommerce Group Oy, joka on yrityksemme virallinen toiminimi. Y-tunnuksemme on 2698880-3. Nettivalo on yhtiömme aputoiminimi.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan, eli Nettivaloon.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan, lue lisää Paytrailin tietosuojaselosteesta.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Showroomilla käytössä olevat maksutavat

Nettivalon Showroomilla on käytöösä korttikone. Hyväksymme yleisesti käytössä olevat kortit kuten Visa ja MasterCard kortit. Maksu onnistuu Debit ja Credit ominaisuuksilla eli pankki- tai luottokortilla. Korttikoneemme tukee lähimaksua aina voimassa olevaan lähimaksu maksimirajaan asti. Laskulla tapahtunutta myyntiä ei voi maksaa Showroomilla korttikoneella. Käteistä emme pääsääntöisesti hyväksy maksutavaksi.

 

Tilaus laskulla

Voit tilata meiltä tavaraa myös laskulla, mikäli verkkokaupan maksutoiminnot eivät ole mahdollisia tai jos haluat asioida mieluummin puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä Showroomillamme. Laskuun lisätään aina voimassa oleva laskutuslisä. Laskutuslisällä katetaan meille aiheutuvat laskutukseen liittyvät työ-, hallinto- ja palvelutarjoajiemme kuluja, jolloin näitä kuluja ei tarvitse ottaa huomioon tuotteiden myyntihinnoissa. Maksuaika yksityisasiakkaille on 14 päivää, yritysasiakkaille 7 päivää. Laskulla tilatessasi annat meille oikeuden tarkistaa luottotietojasi. Pidätämme oikeuden kieltäytä myymästä laskulla tapauskohtaisesti. Laskutuskauppa on etäkauppaa, ellei kauppa ole syntynyt asioidessa Showroomillamme. Tavarat toimitetaan kun lasku on maksettu, ellei asiasta ole sovittu kyseisen tilauksen osalta. Muistutus- ja perintätoiminta on ulkoistettu Intrumille ja Arexille. Yksityisasiakkaiden muistutuskulut ovat kilpailu- ja kuluttajaviraston suositusten mukaisia.

 

Klarna -joustava erämaksu (vain verkkokauppaostoissa)

Kun valitset maksutavaksi joustavan erämaksun, päätät itse, kuinka paljon maksat kuukausittain. Jos valitset joustavan erämaksun kassalla, maksat vähintään 1/24 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5 EUR). Voit myös vaihtaa joustavaan erämaksuun myöhemmin ja maksaa vain 1/100 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5 EUR). Tutustu tarkemmin Klarnan joustavaan erämaksuun sovellettaviin ehtoihin seuraamalla tätä linkkiä (avautuu uuteen ikkunaan)

 

Klarna -lasku (vain verkkokauppaostoissa)

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä.
Laskultasi löydät kaikki tarvitsemasi maksutiedot: tilinumeron, eräpäivän sekä viitenumeron. Käytäthän maksaessasi aina laskun viitenumeroa. Näin varmistat, että maksusi kohdistuu oikealle laskulle. Koska kaikilla laskuillamme on oma viitenumeronsa, ei useampien laskujen maksaminen yhdellä viitenumerolla ole mahdollista.